Rank
Casino
Bonus
Rating
Visit
1
Hoge💰Bonus € 333 & 90 Free Spins

Strategie voor Gevorderden

Voor serieuze baccarat spelers welke uitstekend op de hoogte zijn van de baccarat spelregels, frequentie baccarat Runs en uiteraard de Basis Strategie van Baccarat hebben geven we inzicht in de winnende strategie van Baccarat voor gevorderde spelers.

Strategie voor Gevorderden

In het onderdeel Strategie voor Gevorderden staat beschreven hoe je het inzetten kunt afstemmen op de Baccarat Runs en overige patronen. Alvorens je deze gevorderde Baccarat Strategieën kunt toepassen is het belangrijk om eerst de pagina over de Basis Baccarat Strategie door te lezen.

Gevorderde Baccarat Strategie #1

 1. Begin met de Baccarat Basis Strategie te gebruiken.
 2. Als je de tweede serie van vier inzetten verliest, zet je twaalf eenheden in dat twee geen drie zal worden. Stop als je wint.
 3. Als je de voorgaande inzet verliest, zet je 24 eenheden in dat twee geen drie wordt.
 4. Ga op dezelfde manier door, steeds je inzet verdubbelend totdat je quitte staat. Stop dan.

Voorbeeld toepassen Gevorderde Baccarat Strategie #1

Stel dat je de volgende uitslagen hebt: verlies, verlies, verlies, verlies, winst, verlies, verlies, verlies, verlies. De schoen is bijna ten einde en je hebt net een inzet op de Bank verloren. Wat doe je? Wacht tot de volgende rij van twee komt en zet dan twaalf eenheden in. In dit geval maakt de Bank drie op een rij, dus verlies je. Vervolgens wint de Speler twee keer. Vervolgens zet je 24 eenheden in dat de Speler geen drie zal maken. Je wint en stopt meteen met een winst van één eenheid. De schoen eindigt met vier keer Bank op een rij.

Gevorderde Baccarat Strategie #2

 1. Na een run van acht op een rij zet je in tegen de run.
 2. Elke keer dat je verliest zet je weer tegen de run in, verdubbel je de laatste inzet en doe je er één extra eenheid bij.
 3. Zorg ervoor dat je genoeg geld hebt om ten minste acht inzetten op een rij te verliezen.
 4. Zet niet tegen deze runs in als de schoen over de helft is.

Uitleg Gevorderde Baccarat Strategie #2

Zoals je kunt zien is de basis van het probleem dat het enige dat je aan het proberen bent op de lange termijn het geld terug krijgen dat je verloren hebt door in het begin tegen de run in te zetten. Op de korte termijn verlies je misschien wel geen enkele serie inzetten. Aan de andere kant is het ook goed mogelijk dat je zit te kijken hoe de Bank 25 inzetten op een rij wint.

Hoewel deze methode wordt gepresenteerd als een inzetmethode, adviseren we toch deze niet te gebruiken. Dwing jezelf nooit in een positie waarin je in een enkele hand in de val kunt lopen en deze strategie heeft de nare eigenschap dat dit weleens voor kan gaan komen.

Gevorderde Baccarat Strategie #3

 1. Laat het zijn beloop hebben: bij vier op een rij zet je een eenheid in dat de run doorgaat tot vijf. Laat het zijn beloop hebben tot negen op een rij.
 2. Als je de negen haalt, haal je al je geld van tafel. Zet een X bedrag (je bepaalt zelf hoeveel) terug en probeer tien op een rij te halen.
 3. Zolang de run doorgaat blijf je stap 2 volgen totdat je verliest.
 4. Gebruik deze strategie niet als de schoen ten einde loopt. Als je wilt zet je gewoon in dat vier vijf gaat worden of zes en in je winsten. Gebruik hier je eigen beoordelingsvermogen.

Uitleg Gevorderde Baccarat Strategie #3

Er zijn hier twee lessen te leren. De eerste is dat als je van plan bent de kaarten hun beloop te laten hebben, je dit dan ook vol overgave moet doen. Als je denkt dat je negen, tien of elf op een rij gaat maken, zet dan je geld in en kijk hoe het loopt. Kies wel een punt waarop je wilt stoppen (in de bovenstaande strategie hebben we voor negen gekozen) en ga door totdat het lukt.